Lapar Setiap Jam...

Siapa dekat sini... Mommy2 yg tgh pregnant tu, lapar memanjang... Padahal dah makan... Tp perut mtk makan lg, siap bunyi2 lg??? #tanyaaje #sayalaparmemanjang #6week2days

82 Balas

Sy lak sllu knyg.. mulut kna mkn sbb mual..mual tu wajib sumbat je mknn apa2... klu x bterusan la mual

Kita perut x bunyi.. Tapi mulut nak mengunyah je.. Nak makan je.. Padahal da sendat perut ni..

Sama sis. Tapi apa yg saya makan, rasa tak sampai ke perut. Agaknya bby yang makan 😂

5y ago

Mmg baby yg mkn..haha..imagine dia blh pegang mknan tu😂

Memang dulu saya start 6 bulan kebulukk mcm tk mkn seharian.. Org tgok pun ketawe je hehe

Sama la kita sis....,baru lepas mkn....,lapar lagi...kejap2 lapar.......😅

Saya terbalik, perut lapar tapi selalu tak lalu mkn 😅 padahal Kandungan dah 34week

Saya pun sama... Mmg lapar je memanjang... Lambat mkn....mesti.perut dh berbunyi ..

Hahahaa sama la.sntiasa nk makan je.skrg dh 33weeks!naik 8kg spnjang pregnant😂

Betol la..saay 4weeks lbh...ase selng 4 jm je ..ase sebu la perut...mntk d isi..

bagus la sis ada selera nak makan, sya ni nasi x boleh masuk tekak... #14weeks