Songsang😢

Siapa dekat sini ada pengalaman baby songsang ada tips x mumy² haritu 20w scan doc kata songsang Skng nak msuk 24w doc kata Klau masih rasa tendangan kat bawa makna dia Blum pusing sy sllu rasa gerakan kat bawa perut kdngkala kanan dan kiri...risau..😢

1 Balas

Awal lagi tu sis, saya dulu lmbt jugak baby nk pusing bawah.. tp alhamdulllah pusing bawah jugak akhirnya

2y ago

sy xde pengalaman sis risau juga.. Klau bleh tau sis berapa bulan bru pusing ya