Breastfeeding

Siapa dekat sini ada anak umur 1y1m22d , fully breastfeed & sekarang susu drop ? Apa yang mummy’s buat ? Kesian dekat anak 😔🥺😥

2 Balas

Sama usia dngn anak saya. Saya pon Susu dah drop tak mcm dulu, tapi saya bg anak mkn bnyak Siang Tu.. 3-4 Kali mkn so dia dah kenyang dia akan kurang minum Susu Dan makin lama dia sendiri yg X nk mnyusu dah

4y ago

Sedih bila susu drop anak belum sampai 2tahun .. terima kasih sis kongsi pengalaman

Sys cuba minum ni. Beli dkat ig atau fb innate.kualalumpur Alhamdulillah susu makin bnyk.

4y ago

Okayy2 ,, sye try dulu , terima kasih 😊