Gerakan baby

Siapa dekat sini 19weeks dah rasa gerakan baby ? Sy hari ni 19w dah rasa gerakan baby. Excited jugak even ni anak ke2, almaklum lah jarak dgn anak pertama almost 4 y

13 Balas

Sy dh rasa sia, 19w jga anak ke 2 jarak 8thn dg anak first🤭

klu dh penah lahirkan bby, mmg awal rasa gerak tu. sy pun 17w dh rasa

10mo ago

Oh ptt la hari tu masa 17/18w dh ada macam rasa gerakan tp rasa mcm awal sgt 😅 hari ni baru betul2 rasa gerakan baby

Normal ke baby aktif waktu malam jer? Pg petang xaktif pun

10mo ago

Kalau bawah 28w still normal sis . Sbb mgkin bby dh gerak, kita yg xperasan kot .