18 weeks tapi belum rasa baby tendang 😅

Siapa berisi kat sini. Bila ibu ibu rasa baby kick tuu? kitonyo tak rasa lagi mungkin sbb lemak tebal nau😄. Insecure baca ada yg 14 weeks macam tu dah rasa😁

2 Balas

Saya pun tertunggu2 juga, bila nak rasa baby kick. Hari2 fikir okey ke baby ni 😂 sbb dah 18w, perut bukan main kembang lagi, sebab lemak ke? 🤔🥹

Serius la 14 week? Kaki dia kecik lagi tu 😂 16 week baru rasa tendang kalau dh 2nd child. Kalau 1st time 20 week bru rasa.

3mo ago

saya first time mom, 16w dh rasa..doc ckp org kurus mudah rasa