share pengalamn susukan anak first ketika mengandung

Siapa ada pngalaman mnyusu/mngempeng anak yg prtama dn mngndung ank kdua?? Blh share pngalamn, bhya tak? Brsalin normal ke czer sbb ada kwn ckp dia brsalin czer ank dia kuat mngempeng ktika mngndung?

1 Balas

Sy bsalin normal masa ank ke 4...susukan ank no 3 smpailah saat sakit contraction nk pergi hospital...smntara tggu suami bsiap sy susukan dia dlu smbil menahan sakit contraction

4y ago

Ank no 3 umur 2y masa adk dia lahir. Alhamdulillah xde rasa sakit perut masa susukan no 3 tu..cuma nipple pedih...adk dia bsalin shari je sblm due date....