Serah Diri GDM on diet awal sehari sebelum EDD

Siapa ada pengalaman/pemgetahuan tentang ni? Nurse n Doc kt KK sy xbgthu waktu bila kna serah diri... Cuma bgthu awal sehari sblm EDD... Sy c.up kat Selangor, nk bersalin kt Kelantan, kena g serah diri je ke atau kena call hospital dan tanya dlu?

1 Balas

Biasanya kalau bersalin di hosp gov boleh terus walk in. Awak akan dapat surat kan? Nanti bagi je dekat pihak hosp.

10mo ago

alamak xde pulak dpt surat... cuma doktor tulis dan tmpal dlm buku pink ja