Hi. Assalamualaikum. Anak saya umur 1 tahun 10 bulan. 2 hari ni warna najis dia kelabu😰

Siapa ada pengalaman ye. Bahaya @ tidak?

2 Balas

Assalammualaikum, cik. Maaf saya tumpng bertanya. Saya terbaca pasal soalan tentang anak cik yg warna najis dia kelabu tu mcm mna yea ? Anak saya baru pagi tadi najis dia bewarna kelabu pekat cair. Boleh share pengalaman cik tak ? Anak sya skrg tngh on ubat tambah darah dan saya ada bagi vitamins tambah selera mkn. Sebelum ni warna najis dia hitam dgn hijau gelap jea. Tapi hari ni ttba tukar kelabu. Bahaya ke 🥹

2y ago

Terima kasih sudi balas pertanyaan saya. Alhamdulillah, esok hari nya najis anak saya dah tak bewarna kelabu. Dah dapat kan nasihat dari doctor jgk 😊 tq 💐

ikutkan mmg tak normal. bawa jumpa doc cepat. takut ada gangguan kat hati.