berat naik terlalu banyak

siapa ada pengalaman yang sama ? saya 36 minggu , scan doctor cakap baby agak kecil tapi berat sy naik terlampau banyak (extra 1.4kg) so jadi lemak je sebab ikut graph tumbesaran baby naik sgt sedikit dan atas line sahaja (2.2kg).. doktor cakap takut kena kencing manis atau darah tinggi last last minit sbb banyak kes .. sy tanya doktor dia suruh amalkan pemakanan sihat , kurang kan gula dengan karbohidrat .. sy risau sgt nak makan pun jadi x selera ..#firstbaby #1stimemom #ingintahu

2 Balas

btl apa dok ckp

3y ago

tu la .. mungkin gaya pemakanan sy kot x seimbang atau kurang nutrisi