Placenta previa

Siapa ada pengalaman warded sebab pp? Memang kena warded sehingga bersalin atau ada chances boleh discharge based on condition?

1 Balas

Bergantung pada condition awak dan baby. Masa anak 1st sy pp type 3.. Emergency czer 35w 2d sbb ada contraction.. Sepatutnya 32w tu sy dh kena warded tp doc bg peluang balik rumah sbb pendarahan dh xde.. 35w 1d jumpa pakar.. Terus kena warded.. Sampai bersalin.. Tp 1 hari je sy stay sbb pujuk baby kluar awal 😂