Normal Ke Kandungan 3 Bulan Ada Simptom Nak Demam

Siapa ada pengalaman mengandung 3 bulan ada gejala nak demam. kalau p klinik doktor bagi ubat apa je eh? saya pertama kali mengandung & baru sahaja nak demam setelah berbulan tak demam. #firstbaby #firstmom #ingintahu #seriusnanya

5 Balas

biasanya bila kita baru pregnant, badan kita memang rendahkan immune system kita supaya badan kita tak detect baby as bendasing and reject baby. sebab tu penting ambil vit C & vit D lebih dari biasa. magnesium pun bantu kuatkan immune system badan. selalunya doktor akan bagi panadol.

Saya tiap kali pregnant waktu awal2 memang akan rasa tak sedap badan. Rasa nak demam, sakit kepala. Panadol aje la peneman. 😌

Saya first mom, 11weeks influenza, immune sytem mmg tgh mnurun

Nnti jumpa dr and mintak ubat sesuai utk ibu mengandung

paratemol je dear. xsemua ubat ibu hamil boleh makan