20 minggu

Siapa ada pengalaman ikut tarikh dah 20week tp scan baru 18week ? Sbb baby kecik atau apa ? Doktor ckp masih bole terima klau 2minggu lewat, cuma nk tau je sbb knp #ingintahu #pleasehelp

9 Balas

Ada je cmtu.. mgkin size baby kecik dr size kandungan.. tp cubela mkn vitamin.. pastu mkn byk2.. mksd vitamin mknan2 yg berkhasiat untuk anak.. sy beza 1w gitu... tp atas2 bhgian.. mcm kepale kecik seminggu.. okey je.. bdan lebih seminggu gituu.. yg lain mcm normal ikut size kandungan.. berat normal ngan kandungan tu.. tp jaga mkn.. mkn2 jgk.. tp yg berkhasiat tu kene amik jgk.. ubat jgn tggl.. susu.. kurma..