20 minggu

Siapa ada pengalaman ikut tarikh dah 20week tp scan baru 18week ? Sbb baby kecik atau apa ? Doktor ckp masih bole terima klau 2minggu lewat, cuma nk tau je sbb knp #ingintahu #pleasehelp

9 Balas

mcm saya...scan pertama dh 8w6d..bila scan kedua ikut atas baby x nampak...sy req scan ikut bawah..alhamdulilah baby mbesar tapi turun plak minggunya jadi 6w6d?...tapi alhamdulilah skg dh 7w3d next scan 9/5..doakan permudahkan segala urusan ya... penantian 15tahun firtsbaby