20 minggu

Siapa ada pengalaman ikut tarikh dah 20week tp scan baru 18week ? Sbb baby kecik atau apa ? Doktor ckp masih bole terima klau 2minggu lewat, cuma nk tau je sbb knp #ingintahu #pleasehelp

9 Balas

Saya ??‍♀️ tp sy masa 20w scan ok je, ttba bila scan balik msa 28w baby kecik plk, lari lbih kurg 3mggu jgk laa, trus kna refer pakar tp dh jmpa pakar dorg scan baby ok cuma mmg kecik, mgkin sbb hb low atau kturunan ke sbb sy pn jnis kecik orgnya? nnti 33w sy kna repeat scan kt pakar jgk tgk mcm mna, pakar ckp klau graf pmbesaran bby sntiasa mningkat takpe lg, dorg suh usahakan mkn byk ja laa n ubat jgn skip lgsg.. smoga dipermudahkn sgala urusan kita smua bakal2 ibu ?