spotting 4 weeks pregnant

siapa ada pengalaman? hari ni hari kedua. sy double line masih makin pekat tp ada spotting mcm ni ketika lap sahaja. bila pakai pantyliner, tak nampak, gmbr ni lepas sy lap.. #pleasehelp kena gi swasta scan ke monitor dulu?

spotting 4 weeks pregnant
16 Balas

Sy rasa ni implantation bleeding,,mmng betul bukan semua ibu2 akn ada spotting,sma dgn sy awal2 kandungan,,ada spotting on off,,dn skrg 22minggu dah alhamdulillah,,doa kn yg baik2 ya sis

2y ago

Patut ke sy refer clinic utk check? Risau jgk. Sbb first pregnancy tak mcm ni.. tp baru 4 minggu..

saya dulu 5week pun spotting mcm ni.. x pasti implatation bleeding @ sbb sy ronda2 naik moto keliling kmpg . alhamdulillah semua slmt skrg dah 31week. sis pergi hospital check..

2y ago

Terima kasih atas perkongsian.. 😊❤️ alhamdulillah harini dah takda spotting. Spotting tu 24 jam je ikutkan.. tu pun bila lap nak solat ada sikit sikit.. saya monitor dulu sbb tkda abdominal pain pun. cramp pun sikit sikit je hampir takda..

sy pnh smpai 8mggu kuar spotting,elok trus clinic pkar .doc akn bagi buat kuat rahim

saya pon ada mcm ni dah 3 hari normal ke ye

kena g klinik chk.. doc boleh bantu

gi hospital terus sis.