bersalin di Melaka @ Kluang

Hai mommies! ada yang pernah bersalin di hospital melaka @ hospital kluang? suami boleh teman tak ye dalam wad dan labour room? saya first baby. terima kasih

1 Balas

Hosp melaka husb boleh teman tapi kena attend kursus sewaktu kandungan 28 weeks .. kalau tak attend tak boleh teman . Tapi prefer kluang la sis not melaka hosp. Katil terhad and most my friends said not prefer melaka hosp.. just my 2cents .. u can check it via google review