Hospital kerajaan

Siapa ada pengalaman bersalin hos kerajaan? class bilik kita boleh pilih atau memang dia bagi ye? hihi

2 Balas

Class boleh pilih tp ikut kekosongan, suami/isteri keja kerajaan diutamakan kelas 1&2.klu xda kosong confirm class 3 je.nk bersalin pilih hospital bersalin, ada hospital skrg asing² dah, bhgian bersalin utk ibu & anak shj, tp masih ada hospital masih campur.hosp bersalin pun dah ok wlupun class 3.

5y ago

oh mcm tu ye boleh pilih bayaran pulak bagai mana tu?

Ni kadar bayaran skrg..

5y ago

Boleh teman yg penting sis bersalin normal.