hospital selayang

Selamat Pagi ibu2 semua... Sape ada pengalaman bersalin hospital selayang duduk bilik first class... Kalo ambik bilik first class suami boleh teman ke...

1 Balas

Ikut pngalaman sy, suami tak teman.dtg boleh tapi teman lama2 tu tak.sebab wlupn 1st class tapi 2 katil.jadi, kawan sebelah kite pun privacy wlupun tirai boleh tutup.sebab kite share bilik bdua kan.

5y ago

Nak tanya. Nak kena booking dulu ke bilik 1st class tuh? Or masa dah nak beranak tuh daftar time tuh baru mintak untuk 1st class?