Bersalin di HTAR

Hi. Siapa ada pengalaman bersalin di HTAR klang bangunan baru? Boleh share okay tak sana? Paling penting suami boleh teman tak? Pastu boleh pilih katil kelas 1 2 3 ke ? Kena call book katil dulu ke? Harap ada mommies jawab ye. Sangat2 perlukan jawapan. Tq.#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing please jawab nak tahu sangat, dah try google tapi tak jumpa jawapan. Nak tahu sebab saya dari kuantan nak bersalin di klang kampung saya 😄

2 Balas

Due sis bila

6mo ago

Oh tak lama dah sis, saya plan nak pergi htar sebab review mcm okay. Kat hsa katil penuh