anak first, nak tanya pasal ketinggian. tq

siapa ada pengalaman baby yg memiliki kepanjangan lebih dr kebiasaan baby? contoh mcm biasa nya baby 3 bulan 61cm tp anak saya 64cm. okay kah tu? takda masalah kan?

1 Balas

Okay la tu. Itu just estimated height saja. Kalau die melebihi dr estimate height maksudnye anak pn tinggi la tu. Mgkn pn or suami tinggi or belah keluarga jenis tinggi. Kalau kurang dr estimate height tu nk kena risau sbb BMI pun akan kacau juga. Samaada genetik semua pendek/ bantut/ tumbesaran lambat.