Anak lelaki Tak tahu cakap

Siapa ada kat sini anak umur 3 tahun masih tak tahu cakap . Anak saya masih tak tahu cakap . Cakap bahasa alien dia saja . Apa saya suruh dia ikut . Berak kencing dlm toilet pun dah tahu . Perasaan marah , sedih , sakit , gembira dan takut pun dia tahu tapi cakap tu masih tak tahu . Saya dah hantar ke preschool pun masih takda perubahan . Pening , dah follow up kat hospital gov untuk dia tapi masih takda perubahan . Kalau check specialist kat luar mahal tak ? Saya dah rasa seram sejuk mcm² fikir pasal anak saya . #pleasehelp

2 Balas

anak saya macm ni jugak, selepas saya minta vitamin dekat doc,Alhamdullillah anak saya mula berani kn diri utk berckp...

2y ago

vitamin apa ye . boleh saya tahu ?