Excited!

Siang tadi pegi KK untuk scan saja, sebab last 2 weeks masa scan Dr cakap still kecik sangat lagi, tak boleh measure. So scan tadi, dah nampak kantung besar, cuma baby masih lagi terlalu kecil and tak dpt nak detect heartbeat lagi (machine tak sensitive sgt kot..). So nak tanya, apa yang boleh saya makan untuk kuatkan rahim and supaya baby membesar dgn baik? Sbb excited nak dengar heartbeat baby ?. Doakan semuanya selamat ya untuk saya dan baby ? #7weeks #1stbaby

2 Balas

Everything eat in moderation. Enjoy your pregnancy journey. :)

jgn skip makan acid folic sis .jaga kesihatan k