uri kebawah

Hi shbt semua..nk tny aritu doc.pakar ada scan 28weeks dia bgtau uri sy kebawah ckit..ada risiko x mummy semua..sapa ada pengalamn..share ckit

2 Balas

pgalaman my sil pom uri dok bwh.. sbln tahan hospital n masuk 37w operate...sis try laa mintak air tawar ngn bidan kg ker sbgai ikhtiar... sbb sy ank 1st songsang 37w bby dh besar.. alhamdulillah minum i tawar dia pusing dok betul...tp last2 operate jgk... sbb smgu lps tu sy stop minum dia songsang balik😂😂😂

5y ago

xpelh bykkn doa.. n kl br lagi in shaa allah ada kemungkinan dia dok betul..

Klu uri msh dibawah selepas bberapa kli followup. Mgkin akan plan utk caesar

5y ago

Adoii risau plak sbb first preggy haritu pon doc ckp uri kt bawah n last week jmp pakar pon result sama..takut klu caesar.