my baby!!❤️

Sharing my pregnancy journey!!🥺 EDD: Sept. 9, 2021 DOB: Sept. 7, 2021 (8:55pm) 1. Normal delivery/emergency cs: EMERGENCY CS 2. Father in room: YES 3. Birth date: SEPT. 7, 2021 4. Morning sickness? YES 5. Cravings: CHOCOLATES 6. Gender of the baby: BABY BOY🥺❤️ 7. Hours of labor: 9:15pm then 8:55pm, BABY’S OUT 8. Weight: 2.9kg 9: Name of the baby: LUCAS JACOB 10. Age now: 4 DAYS OLD Pinaka nakakatraumang nanganak ako. Pero worth it naman hehe🥰❤️

my baby!!❤️
24 Replies

Pwede po isama ang father sa loob habang nanganganak?? gusto ko sana isama asawa ko kapag manganak na ako

3y ago

Ganun po, sa semi private hospital kasi po ako manganganak. thank u