hi mommy sy dah 38weeks ada tips tak nak cepatkan bukaan 🤣

sharetipsbersalinhehe❤️

3 Balas

hi mommy ,sy pon dah 38 weeks xp baby masih seronok dalam perut🤭Saya dah buat senaman ketuk ketampi sampai kan lembik lutut lah 😂xp tetap tak da tanda ii lagi🥲Harap ii baby maw keluar sebelum due 1/9 ni la🤲Risau laaa overdue. Semoga segala urusan bersalin kita sentiasa dipermudahkan 🤲❤️

10mo ago

semoga kita brsalin seblum due sis aamiin🤲

saya pun due 1/9 xpi xde tanda2 lg nk bersalin.cm perut je kerap mengeras.bby alhamdulliah aktif.berdoa sgt supaya x overdue.klu x 8/9 ni kena srh diri kt hsptl

bykkan berjalan,buat squat,bersama suami

10mo ago

tq ❤️ dah buat tapi perut mengeras ja takda tanda2 nk bersalin hehee , semoga dipermudahkan la