Resepi

?SHAREMENU? ✔3 Biji kentang ( rebus /lenyekkan ) ✔3 sudu tepung jagung ✔Carrot ( cincang halus) ✔ Sayur (Daun sup, sawi, @ ikut pilihan masing2 ) ***Gaulkan semua sehingga sebati ***Bentukkan ikut pilihan msing2 ***boleh terus goreng @boleh juga di frozenkn. ?? #FriesHomemade #fingerFood

Resepi
21 Balas

Sedapnya! Sy pernah buat ni masa anak sulung. Tapi pengasuh ingat sy bg kat dia. Sedih betul! 🤣🤣 Lama sy kat dapur tau! Dia pulak mkn.

letak sikit air asam jawa, utk bg rasa dia naik..

Tq for sharing sis nanti nak cuba 😍

Tepung jagung yg biasa guna tu ka

Gonna try later!. 👏👏👏

Nice n comel

Sedap nya

Aaww mesti sedap..

baru nak buat 😍

nice and simple