Ada tips tak untuk cepat sembuh luka jahitan dekat bawah ni bersalin normal..bagi tips please

Share tips mummy 🫶🏻 thankyou

4 Balas

Doktor suggest dgn saya basuh luka dgn air rendaman garam. Then jangan lap, biar kering sendiri. Sis boleh try.

Saya ikut petua orang dulu2, basuh guna air asam jawa . Alhamdulilah 3hari jahitan terus tercabut ☺️

Masa sy dulu spray ubat kuning. Lepastu keringkan dkt kipas. Hehari lepas pegi tandas buat mcmtu.

8mo ago

Pastu menjadi ke awak ?

Makan sunkist oren tu. Sangat membantu