Tidur dah tak lena

Setiap malam berjaga sebab susah nak tidur. Sakit2 badan, rasa macam nak patah pinggang. Sakit celah kelengkang. Nak bangun pun susah rasa sakit menyucuk kat situ. Tak selesanya lahai ? Lega esok dah start cuti panjang ? Moga baby mama sihat ya. #35weeks #firstbaby #decemberbaby #201219

1 Balas

Wahhh sis.. Dh dkt dh tu due date. Sy sama mcm sis jgak.. Xleh tido mlm. Sakit pggang + angin. Slalu dkt2 kol 5 baru blh lena... Semoga dipermudahkan bersalin ye nti. Sy lmbt lg...

5y ago

Sy baru 13 minggu... Part jeles suami tido tu mmg btul. Hahaha... Geram je tgk. Kalo dia kejut awal pg, cnfirm sy bebel2 ungkit dia tido sedap mlm2. Pelik la.. Sy awal2 pregnant dh ssh tido...