RALAT. Pemenang Pertandingan Undi & Menang Bisou Bake Shop Biskut Jem Nenas DIY Kit Edisi CNY!

Setelah disemak semula borang penyertaan bagi Pertandingan Bisou Bake Shop Biskut Jem Nenas DIY Kit Edisi CNY minggu lalu, berikut adalah senarai nama pemenang yang baru. Tahniah kepada pemenang iaitu Puan Nur A.W dengan sebanyak 306 undi, Puan Mrs.Blueberry dengan sebanyak 305 undian & Puan Aida Rahim dengan sebanyak 290 undi🥳 Jangan lupa untuk SERTAI dan lengkapkan borang penyertaan di bahagian Pertandingan (jika ada) untuk memenangi pertandingan yang kami anjurkan. Mohon maaf di atas ralat yang berlaku minggu lalu & tahniah kepada pemenang terpilih! Jangan lupa untuk sertai pelbagai lagi pertandingan menarik kami yang lain!

RALAT. Pemenang Pertandingan Undi & Menang Bisou Bake Shop Biskut Jem Nenas DIY Kit Edisi CNY!
5 Balas

Wahhh.. Baru nampk post mama anas bgi link ni. Terima kasih banyak-banyakkk #TAP. tak sangka tangan kena carpal turnnel syndrome, dpt hadiah.. 🤭. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Hehe, Alhamdulillah, tahniah ibu mateen 👏🏻👏🏻👏🏻🎉🎊😍

Tahniah kepada semua pemenang 🎉🎊 👏🏻👏🏻👏🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Post reply imageGIF

Tahniah kepada semua pemenang...🥳

Post reply imageGIF

baru tahu sya menang😂

hadiah akan dipost ke

3y ago

ok min..tq 😄❤