set bersalin

Set bersalin jenama apa yang mummy² guna ye... Barut yang selesa.. maaf bertanya...sbb first time

1 Balas

Hai mommy.. Barut sye prefer yg berzip aje. Senang. Tp mommy jgn lupaa juga supplement waktu berpantang. Sbb kita bk boost tenaga, nak pekat kn susu.. Nak jaga emosi waktu berpantang, nk kurangkan sembelit.. Dan juga nak percepatkan luka sembuh. Pengalaman sye berpantang dgn set berpantang shaklee sgt2 mmbantu. ✔️luka dlm 2 minggj dah kering dan bercantum ✔️takde masalah sembelit ✔️susu pekat, baby gebu ✔️tulang baby kuat. ✔️tidur lena Meh wassp qila utk tahu mgenai set berpantang ni lebih lanjut. www.wasap.my/+60163585235 Promo berakhir 29 February ni tau. Meh dptkn segera. Jimat almost RM 250