GOOD QUALITY NEWBORN CLOTHES ❤️

Set 1 (1,095pesos) 1- Receiving Blanket 1- Hooded Towel 3- Sleeveless 3- Long Sleeves 3- Short Sleeves 3- Shorts 3- Pajama 3- Bigkis 3- Lampin 3- Mittens 3- Booties 3- Bonnet Set 2 (915pesos) 1- Receiving Blanket 3- Sleeveless 3- Long Sleeves 3- Short Sleeves 3- Shorts 3- Pajama 3- Bigkis 3- Lampin 3- Mittens 3- Booties 3- Bonnet Set 3 (660pesos) 3- Sleeveless 3- Long Sleeves 3- Short Sleeves 3- Shorts 3- Pajama 3- Mittens 3- Booties 3- Bonnet Set 4 (1,670pesos) 1- Receiving Blanket 6- Sleeveless 6- Long Sleeves 6- Short Sleeves 6- Shorts 6- Pajama 6- Bigkis 6- Lampin 6- Mittens 6- Booties 6- Bonnet COMPLETE SET A (1,215PESOS) Can choose color and design for baby girl or boy 1- Receiving Blanket 1- Hooded Towel 1- Diaper Changing Mat 3- Sleeveless 3- Long Sleeves 3- Short Sleeves 3- Shorts 3- Pajama 3- Bigkis 3- Bib 3- Lampin 3- Mittens 3- Booties 3- Bonnet COMPLETE SET B (1,100PESOS) Can choose color and design for baby girl or boy 1- Receiving Blanket 1- Diaper Changing Mat 3- Sleeveless 3- Long Sleeves 3- Short Sleeves 3- Shorts 3- Pajama 3- Bigkis 3- Bib 6- Lampin 3- Mittens 3- Booties 3- Bonnet COMPLETE SET C (855PESOS) 3- Sleeveless 3- Long Sleeves 3- Short Sleeves 3- Shorts 3- Pajama 3- Bigkis 3- Bib 3- Lampin 3- Mittens 3- Booties 3- Bonnet (FOR ADDITIONAL) Bib- 25pesos each Lampin XL 3pcs - 90pesos Lampin XL 6pcs - 155pesos Receiving Blanket- 138pesos each Hooded Towel- 180pesos each Diaper Changing Mat- 45pesos each Set of 3 - 100pesos 3-Bonnet 3-Mittens 3-Booties ✔️COD for Metro Manila only via Lalamove/Angkas ✔️If Payment first 65pesos only ang sf for Metro Manila if outside Metro Manila just message us your location. ✔️Pick- up ( No Meet up) ✔️Payment first for Provincial Area via LBC FOR ORDERS MESSAGE US ON OUR FB PAGE 💌 ⭐MOMMY AND ZANE⭐ https://www.facebook.com/mommyandzane/ #pregnancy #1stimemom #firstbaby #theasianparentph

GOOD QUALITY NEWBORN CLOTHES ❤️
4 Replies

Message us for inquiries/orders 💌 https://www.facebook.com/mommyandzane/

Actual Picture❣️

Actual Picture❤️

Actual Picture✨