Sedap dan berkhasiat

Sesuai dijadikan snek ketika mengandung dan ketika menyusu badan..biasalah mak² ni cepat rasa lapar lagi² bila menyusukan anak 🫢

9 Balas

cicah dgn tea o panas .sedap sgt2 rsnye .hehe..tp ms pregnant dlu cicah dgn susu frisomum...bila dpt biskut ni dgn susu pun dh rs kenyang dan happy dah hehe🤭esp bila trjaga tgh malam bby duk kick pusing2 dlm perut ..bila dh dpt minum susu dgn cicah biskut trus dia duk diam dlm tu smpai pg..hehe🤭🤭🤭

saya pun makan biskut ni bila sarapan atau minum petang sepanjang berpantang. mmg selera betul, cicah dgn kopi panas atau milo panas.

Sgt lapar.. Sampai mengigil snek memang kena stndby selalu

cicah dgn teh o atau kopi o..perghhh layan

Untuk ibu ada GDM boleh main biskut ni tak

1y ago

Biskut ni da gula dia ke,sy sllu memng makan roti gandum penuh tu tpi tak kena dngn tekak sy macam kasar sikit lah roti tu untuk sy telan.

Cicah Horlicks susu banyak

Setuju.. sangat sedap😋

👍🏻🥰

👍