bersalin normal selepas czer

sesiapa yang ade pengalaman bersalin normal selepas czer harpan kali 2 ni nak normal.. firts emrgency czer cuz anak breach.. minta pendapat pon boleh #SeriusTanya #bantujawab

16 Balas

Saya anak sulung normal yg kedua czer jln buka stuck so emgcy terus .. tp yg ketiga ahamdulilah saya normal biasa doc akan decide sama ada awak xdak masalah lain insyallah boleh apa apa pon doc akan tngok dulu luka czer if everthing ok boleh je normal sis..

3mo ago

tu insyallah harpn sy memang nak normal tak larat dh nak layan cucuk setiap hari utk cair darah tu🤣