Help me please

Sesiapa ble Kira X? Sya da pregnant brpa week? Hari last period 12/4/22 #ingintahu #pleasehelp

Help me please
8 Balas

cara kira kena start dari first day of period terakhir u. bukan start dr last day of period terakhir ya. so u do the math. klau x pun gi google byk website boleh kirakan. just masukkan tarikh first day period hritu.ok

2y ago

TQ 😊

lebih baik p klinik scan..bru tahu berapa week,setengah org tgok last period je..kira² sdri?lebih tepat kat klinik..

2y ago

alright cool TQ 😊

harap membantu ☺ jge diri dan baby baik² 🤗

2y ago

TQ 😊

tu tarikh last day period or 1st day period?

2y ago

TQ 😊

lagi bagus kalau pg hospital scan

2y ago

da p scan tp Doc still xle confirm Sb sy irregular periods so kna repeat scan lg 2week

sebulan / 4 minggu lbih pn..

2y ago

TQ 😊

dah sebulan puan

2y ago

TQ 😊

4weeks 6days .

2y ago

TQ 😊