Threatened Miscarriage

Sesiapa ada pengalaman threatened miscarriage boleh share? Mcm mana petanda pendarahan sebelum keguguran. Kandungan sy dr 4 mggu mengalami pendarahan macam spotting tiap2 hari selepas bangun tidur. Sekarang dah 9 minggu still ada keluar spotting. Tapi bila scan baby dalam rahim semua dalam keadaan ok. #ingintahu #firstbaby

4 Balas

Doctor ada bg ubat kuat rahim x? Teruskn mkn ubat. Byk rehat. Mkn yg berkhasiat. Jgn angkat berat. Hati2 ya

3y ago

alhamdulillah skrang dh ok sis. masuk je trimester ke 2 dh x kluar lagi.