Umrah

Sesiapa ada pengalaman tak pergi umrah time pregnant? Boleh share pengalaman? Waktu g umrah tu dh brapa week ?

2 Balas

Ada.. saya pergi ketika kandungan 7 weeks... So far alhamdulillah segalanya dipermudahkan.. seronok sangat dapat bawa baby sekalikan. jaga diri n doa banyak2..

12mo ago

yes cucuk.. sebab time tu tak tahu pregnant

Boleh tgk ada blogger cik epal pergi umrah time preggy. X igt brp weeks

5y ago

Tu la. Rasa dia ade crite preggy kan xleh vaccine la ape la. So dia pakai purdah cenggitu la. Tgk kt ig dia jugak