Bleeding ketika 8 weeks

Sesiapa ada pengalaman tak bleeding ketika early pregnancy? Dah jumpa doc dan di masuk mulut itik.. tak ada jalan atau darah beku.. tapi still risau Kalau to tanda2 keguguran sebab masih ada brown stain lagi Edit : Alhamdulilah dah stop bleeding since consume makan ubat kuat Kan rahim.. tq semua for your concerns 😊

9 Balas

Sy spotting brown gelap , dh dekat 2 minggu skrg dh 6week belom chek lagi kat klinik takut kena masuk mulut itik makin bleeding nnti so sy decide after 7week pergi swasta untuk scan sahaja mcm mna kandungan , buat masa ni just pantauuu

1y ago

Alhamdulillah dh stop jugak heheh