Bleeding ketika 8 weeks

Sesiapa ada pengalaman tak bleeding ketika early pregnancy? Dah jumpa doc dan di masuk mulut itik.. tak ada jalan atau darah beku.. tapi still risau Kalau to tanda2 keguguran sebab masih ada brown stain lagi Edit : Alhamdulilah dah stop bleeding since consume makan ubat kuat Kan rahim.. tq semua for your concerns 😊

9 Balas

darah fresh ke brown sis? byk tak? mungkin darah penempelan tu

1y ago

Sama mcm saya 6w,smlm dh masuk mulut itik doc kata tiada luka atau jalan buka.. baby belum ada nadi tp nmpk ok. harini hari ke3 ada darah mcm period ade cebis2.. risau juga.. doc cucuk ubt kuat rahim dan bg ubat makan..