Mintak tips please

Hi. Sesiapa ada pengalaman baby songsang? Saya bru masuk 37week baby still songsang, ada tips tak bagi baby masuk laluan? first mom

19 Balas

Banyakkan bersujud awk, klu solat sujud tu bagi lama sikit lepas tu niatkan yg baik-baik dlm hati moga baby berpusing dapat bersalin normal

Org kta kna byk sujud . Bt sujud lama2 pastu slalu ckp kt baby , adikk , nnt adik pusing ye bg kpla duk bwh , msuk laluan elok bg mudah nk kluar

Sy ad pengalaman baby songsang.. XSempat nk pusingkn.. Lg berapa hari nk refer hospital da bersalin.. Alhamdulillah lahir normal

anak kembar saya lahir songsang, lahir normal 32minggu .. saya bleeding teruk time sampai doc ckp rahim saya ade koyak

Saya hampir nak buat ecv masa 37weeks..masuk minggu ke 38 dia berpusing sendiri,sekarang tunggu masa bersalin ja

sy 35w sonsang. 37w bby dh pusing balik. sy bykkn jalan

Cakap dengan baby. Mntk pusing 😅

klu sonsang dktr akn buat ecv dlu.

Banyakkan bersujud.