Baby perut kembung

Sesapa ade pengalaman baby perut kembung. Anak saya baru nak masuk 3minggu,,tapi hampir seminggu menangis malam2 sebab kembung perut. Kadang2 jadi anxiety bila dengar baby nangis ,,sampai x tahu macam mana nk pujuk bagi diam.#pleasehelp

6 Balas

anak sy pon kembong umur nk dkat 3mggu jgk. tp dia xmeragam. sy selalu letak minyak telon kt perut dia n urut i love u..then letak jgk kat blkg pelipat kaki sampai ke tapak kaki. blkg badan jgk. xsampai 5 minit mesti dia kentut atau berak

2y ago

sis guna minyak telon ape?