Baby perut kembung

Sesapa ade pengalaman baby perut kembung. Anak saya baru nak masuk 3minggu,,tapi hampir seminggu menangis malam2 sebab kembung perut. Kadang2 jadi anxiety bila dengar baby nangis ,,sampai x tahu macam mana nk pujuk bagi diam.#pleasehelp

6 Balas

Sblum ni sye pkai minyak telon tpi mcm tk sesuai kt baby . Try pkai tasnem alhamdullilah sesuai walaupun mahal . Sbb haritu baby sye tk berak 4-5 hari lepas pkaai tu ok hari2 berak dan tkde kembung dah

2y ago

Aah betul trub tu mmg bekesan😅 first tknk beli sbb mhal tpi beli juga sbb nk turunkn kuning