Dapat sehingga RM1,500 dengan sertai VIP Parents sekarang!

Sertai VIP Parents untuk jana RM 1500! Klik sini untuk sertai https://theasianparent.page.link/vip-parents

Dapat sehingga RM1,500 dengan sertai VIP Parents sekarang!
48 Balas

bli brang baby .. ank pertama teruja lain mcm smua nk bli .. tp bla pikir smua suami kna kluar kn .. stop trus kt situ ☺️ ada rezeki nti bru sambung shopping untk ank ibu

beli barang beli dan ibu. hehe 1st time so banyak barang yg belum ada lagi. hehe boleh juga spare utk masa bersalin nanti 😁

untuk keperluan anak-anak dan bantu pasangan...sebab lepas bersalin anak ke 5 ni saya akan berhenti kerja...🤗👶

beli keperluaan anak dulu,keperluan sharian,dan selebihnya beli makanan untuk kdua dua org tua belah pihak sya dan suami.

buat simpanan masa hadapan untuk baby,buat akikah, dan beri barang keperluan baby...

Use money as for aqiqah, and saving for my babies as emergency need and as for future too

beli barangan baby , sebab anak pertama so perbelanjaan mesti banyak 🤭🤭

beli barangan keperluan baby.. persediaan hospital.. bagi meringankan beban pasangan..

beli barang keperluan untuk anak2..lebihnya,simpan untuk waktu kecemasan ☺️

keutamaan keperluan bayi, keperluan sklh ank²,DN bntu suami.. 🥰🥰🥰..