Maaf nak tanya kalau anak da boleh mkn ,dah 5 hari tak berak ,apa yg patut saya buat ye ? 🥺

2 Balas

Sis cba bagi bby mkan buah..pastu urut2 perut dia..anak sya klau dh lbh hari x berak sya bgi mkn buah..klau dia mkn buah naga..ptng tu trus berak pnuh pmpers..puas hati

1mo ago

Ala sian dia..5 hari dia x berak bby ok je ke sis? X da mcm sembelit?

cuba bgi buah sis. klau tak berak jugak cuba tgk mknan baby cukup tak karbo+fiber+protein. jgn bagi mknan yg double carbo tkut ank sembelit. kesian ank kecik lagi 🥺

1mo ago

okay noted ,terima kasih ye