Kandungan dah 15weeks tp td rasa ada kluar something , xtahu ni darah ke atau just flek , normal ke?

3 Balas

Kalau kluar color brown dlam sehari dua, boleh pergi klinik utk scan tgok baby ok ke tak. nanti mintak ubat duphaston tu utk stop spotting. Tapi kalau darah merah, jangan tggu lama2 terus pgi klinik or hospital je. Sbb darah merah tu doc slalu pesan bahaya

2mo ago

.. and better pergi klinik swasta , kalau KK kadang2 dorang tak bagi. Mesti sruh refer hospital

Wrna brown ke..blh rujuk dgn Dr takut ada masalah dgn kndungan

warna apa?