Salam momy², Nk tnya Klau naik Double Line ni positif ke beli test ni dkt copi, last haid 23/mei

7 Balas

hai sis saya pun beli ni kat shopee 80 sen ..anak first pun pakai ni..mmng accurate..btw kita pny due date mesti sama sbb saya pun last period 23mei..mksdnya baby dh 7 mnggu lebih..due dlm 27feb kan

2mo ago

Sma la sis, tahniah sis🥰

Tahniah, pregnant dh ni.. mesti due date hujung january thun depan . Hehe..

2mo ago

ya sis terima kasih 🥰

klau ikot kn pregnt tp nt repeat lg 3 hri ke..tgk mkin pekt x

2mo ago

insyaallah ad, sbb ad yg 10week bru nmpk bby..

Alhamdulillah tahniah due date dekat saya 25/2

2mo ago

alhamdulillah 🥰

Congrats sis. Da bole gi klinik tu

2mo ago

alhamdulillah terima kasih sis ,🥰

Positif ni. Tahniah

InshaAllah. preggy ni.

2mo ago

oh yaka. tq sis tolong jawab🥰💕