Normal ke if baby 4 months minum susu 2 botol je dari pukul 10 pg until 5 ptg? Susu 4oz 1 botol

2 Balas

Dia tidur lama ke lepas setiap sesi susu tu? Wake window dia mcm mana? Takut tak cukup intake utk baby… kena pantau berat tinggi dia

6d ago

ya siang hari tido lama .. kdg dia bngun merengek sikit2 saya bg tp bila duk dgn pengasuh ,pengasuh biar dia tido balik

Hi, I pernah baca baby 4 months masih lagi perlu minum susu 3-4 hours. Berat dia naik elok? Please consult dengan paeds.