Kenapa nk buka buku pink d kk muar,johor ada bayaran..sebelum ni d pahang tak ada kk mintak bayaran

5 Balas

4w ago

ok sis... terima kasih ya sis

dekat situ dah terang² tulis warganegara asing + warganegara. Maksudnya berkahwin dengan warganegara asing. Memang dikenakan cas melainkan kedua² pasangan warganegera malaysia

4w ago

saya semua dokumen ada sis....nikah pun dulu kt malaysia...

Dkt kk sy takda pulak bayaran mcmni sis. Mungkin area johor mcmtu kot

4w ago

tu lah sis...mcm pelik...rasa mcm pergi klinik swasta je kene bayar

utk pasangan bukan warganegara suami @ isteri

bukan warganegara.

4w ago

betul sis...tapi suami saya warganegara...dulu d pahang saya buku pink tiada bayaran apa2 sis....tp d muar saya dikenakan bayarn