TERLALU AWAL KE??? Saya akan period lg 6h tapi bila check positif... saya mengandung ke??

TERLALU AWAL KE???
Saya akan period lg 6h tapi bila check positif... saya mengandung ke??
8 Balas

saya dapat tahu pregnant pun seminggu nk period.. sy g klinik swasta buat tvs scan dan ambik ujian darah beta hcg.. masa tu dlm 3 weeks..nmpak kantung.. dlm sminggu ada bleeding..sy pergi klinik swasta lagi..n doktor bg ubat kutmat rahim.. stakat ni 5kali g klinik swasta..Alhamdillah janin dh nmpk walaupun sinonet he..spotting ada lgi..tp x bnyak..xde cramp pneumonia..cuma rasa kat ari2 cm expand gtu..

4w ago

sama juga awk ya..dah g klinik belum confirm kan..sy plk bulan 9 ni 9 thun ttc…

saya pun lg 2 hari nak period tpi rasa cramp perut tu lain mcm, Dan payudara pun sakit lain mcm .terus saya test sekali positif .tunggu 3 hari test lagi positif jgk... so tunggu kandungan dlm 6 minggu nk g scan tgk kedudukan kantung Insya Allah .

4w ago

jadi mmg kena tunggu 6minggu baru boleh check ke

itu la..sy pun..mula2 tak percaya jgak...dua kali test..pada hari berlainan..tetap positif..jumpa doctor..amik darah...mmg positif mengandung..

4w ago

owhhh boleh terus jumpa doktor ye? saya ingat kena tunggu lepas lewat period bru boleh jumpa domtor dan check

saya pun sama..lebih semggu lagi nak due period tapi cek dapat double line. congratss..

4w ago

tq sis... doakan saya ye ttc7thn

Kalau nak sure better ke klinik check dengan doctor

4w ago

kalau klinik swasta xde masalah..blh huat scan tvs ngn ujian darah beta hcg..

tahniah..sy pon mcm ni...take care🥰

4w ago

terima kasih sis.... doakan nie rezeki saya ye... ttc7thn

wou...tahniah sis...🤰

tahniah sis. ✨🤰