Hi nak tnya ada x ubat untuk buang kahak baby sy bru 2bulan 19 hri

2 Balas

Saya pun baru balik klinik bawa baby 2 bulan 20 hari. Doktor kata bawah 6 bulan mmg takde ubat. Cuma boleh pergi klinik untuk sedut asap nebulizer (cairkan kahak) lepastu buat tepuk percussion. Doktor advice buat percussion tu at least x2, bangun & sebelum tidur. Tapi kalau mommy risau, boleh pergi klinik minta advice doktor macam mana okay. Semoga anak anak kita cepat sembuh 🥹💪🏻

Ada. Bawak baby pergi klinik untuk neb & suction

2mo ago

Takpe nanti bawak baby ke klinik ya.