Apa nak buat ye , boleh bantu saya ?

#SeriusTanya anak baru lepas warded sbb acute gastroenteritis, masih berak cair tp tak teruk . Cuma selera makan tu kurang , apa patut sy buat utk naikkan balik selera makan dia ? Dia berak cair tu tak kerap . Sehari dalam 2 kali tu je , risau tgk . Anak baru 1 tahun 1 bulan . Macam2 try bagi makan tp makan hanya 2 3 mulut je .

1 Balas

biasa lah tu perut tak selesa lagi, jadi tak selera. kita yang besar pun macam tu. just make sure dia keep hydrated.